Informatika, rendszergazda szolgáltatás, tanácsadás, hardware, software, kereskedelem, webdesign, internet marketing, webhosting, support, hálózatépítés, internetes áruház - Babilon Informatika Rendszerház Kft.
főoldal internet megoldások rendszergazda megoldások cégünkről
 

Friss információkért keresse új weboldalunkat: babiloninformatika.hu

Pagerank ellenőrzés
websas.hu

Céges weboldal
Az internet világméretű fejlődésével, a cég méretétől függetlenül, egyre nagyobb igény mutatkozik, az interneten való jelenlétre. Hatékony, és profitorientált weboldalra van szükség, hogy ott is kitűnjünk a versenytársainktól. Ehhez komoly stratégiát kell kialakítani, hogy ha tényleges, mérhető eredményt szeretnénk elérni.

Kérjen ajánlatot, díjmentes konzultációval,
weboldal készítés szolgáltatásunkra>>>

Kisvállalati weboldal
Hatékony weboldal és internet marketing megoldások kisvállalatoknak
A kisvállatok nehéz helyzetben, vannak, hiszen kevesebb pénzből kell ugyanazt, vagy még hatékonyabb marketinget, megvalósítani. A marketingre szánt beruházásnak, pedig rövid időn belül tényleges bevétel növekedést kell eredményeznie.
A Babilon Informatika Rendszerház Kft., kifejezetten, ezeknek a kis és közepes vállaltoknak, segít megvalósítani internet marketing rendszerüket.

Kérjen ajánlatot, díjmentes konzultációval,
weboldal készítés szolgáltatásunkra>>>

Díjmentes konzultáció
Tanácsadóink, díjmentes konzultáció keretén belül segítenek, Önnel együtt gondolkozva, kitalálni a leghatékonyabb megoldást.

Kérjen ajánlatot, díjmentes konzultációval,
weboldal készítés szolgáltatásunkra>>>

A weboldal készítés munkamenete:
A munka egy díjmentes konzultációval kezdődik, ahol megfogalmazzuk, a célokat. Ehhez egy speciális briefet használunk, mely lefed minden olyan területet, célt, amit tisztázni kell, egy hatékony weboldal elkészítéséhez. A brief kitöltése után ajánlatot készítünk, mely számos hasznos, fejlesztési javaslatot is tartalmaz. Az ajánlat elfogadása után elkezdjük a munkát. Személyes konzultációk, során folyamatosan finomítjuk, a részleteket. Ezt követően egyedi arculattervet készítünk, minden egyes aloldalról, részletről. Ez annak érdekében történik, hogy az esetleges félreértések, már a arculat terv szakaszában kiderüljenek, így könnyedén tudjuk korrigálni azokat. Az arculatterv elkészítése után, a HTML-be történő szekesztés következik, az adatfeltöltés, és a végső kialakítás.

Kérjen ajánlatot, díjmentes konzultációval,
weboldal készítés szolgáltatásunkra>>>