Informatika, rendszergazda szolgáltatás, tanácsadás, hardware, software, kereskedelem, webdesign, internet marketing, webhosting, support, hálózatépítés, internetes áruház - Babilon Informatika Rendszerház Kft.
főoldal internet megoldások rendszergazda megoldások cégünkről
 

Friss információkért keresse új weboldalunkat: babiloninformatika.hu

Pagerank ellenőrzés
websas.hu

Weboldal karbantartás kis és középvállalatok számára
Szolgáltatásunkat az Önhöz hasonló kis és középvállalatoknak ajánljuk.

Napi problémák a weboldal karbantartás kapcsán
Sok kis és középvállalatnak problémát jelent a weboldal karbantartás, legyen az eseti vagy rendszeres. A felmerülő kéréseket, feladatokat, sokszor azonnali hatállyal meg kell oldani. Vannak olyan feladatok, fejlesztések, melyet pedig érdemes folyamatosan végezni. Ezekre úgy gondoljuk, hogy a weboldal karbantartó, cégnek, vagy személynek lenne a feladata, hogy felhívja a figyelmet. Egy elhanyagolt, aktualitását vesztett weboldal nagyon rossz reklám lehet.

Weboldal karbantartás profiknak
Azok a cégek, akik komolyan gondolják az interneten való részvételt, folyamatosan frissülő és minden percben aktuális weboldaluk van. Weboldal karbantartó csapatunk professzionális webdesigner, html szerkesztő, és programozó szakemberekből áll. Munkáinkat dokumentáltan, és határdőre végezzük.

dokumentált munkavégzés
Munkatársaink, minden egyes elvégzett kérés munkalappal dokumentálnak, így a későbbiekben is könnyedén leellenőrizhető munkavégzésünk. Bármilyen személyi változás esetén átadható, továbbfejleszthető bővíthető az általunk karbantartott weboldal.

weboldal karbantartás díjak
Szolgáltatási díjainkat csomagokba rendeztük, így könnyedén kiválaszthatja mindenki a számára megfelelő megoldást. Igény esetén egyedi ajánlatot készítünk weboldal karbantartás szolgáltatásra.

referenciák
Sprinter futárszolgálat Kft
Sprinter.hu - weboldal karbantartás, weboldal fejlesztés
Babó Motors KFT
motowell.hu - weboldal karbantartás, weboldal fejlesztés
Tóth Acél csővezeték KFT
tothacel.hu - weboldal karbantartás
websas.hu KFt
websas.hu - weboldal karbantartás, online rendszer fejlesztés
nego.hu - weboldal karbantartás
webhosting.websas.hu társoldalak komplett karbantartása
webhoszting.ws
...és még sokan mások...

Kérjen ajánlatot>>>