Informatika, rendszergazda szolgáltatás, tanácsadás, hardware, software, kereskedelem, webdesign, internet marketing, webhosting, support, hálózatépítés, internetes áruház - Babilon Informatika Rendszerház Kft.
főoldal internet megoldások rendszergazda megoldások cégünkről
 

Friss információkért keresse új weboldalunkat: babiloninformatika.hu

Pagerank ellenőrzés
websas.hu

Cégünk 2000-ben alakult; alapítói több mint 20 éves szakmai tapasztalatot, rálátást tudhatnak maguk mögött.

2003-ban, ahogy induló vállalkozásunk rendszeres megrendelései már több mint félszáz sikeres partnerkapcsolatból származtak; fordulóponthoz ért a Babilon Informatika Rendszerház. Precíz szakmai megfontolás alapján szolgáltatásparkunkat folyamatosan bővítve, professzionális dokumentációba kezdtünk. Jól felépített, ütőképes cégstruktúrával, valamint egyedi, ügyfélre szabott feladatvégzéssel megtámogatva törekszünk nap, mint nap megfelelni a kihívásoknak.

2007-re cégcsoportunk kinőtte magát. Haladva a folyamatosan bővülő ügyfélkör sokoldalú megbízatásaival, fontosnak tartottuk, hogy maximálisan kiszolgáljuk a megnövekedett elvárásokat, többrétű szaktudást igénylő feladatokat.

Jelenleg 8 fős szakmai stábbal, és ezen belül 3 fős - kifejezetten a rendszergazda szolgáltatás feladatkörére szakosodott csapattal - dolgozunk; számos, már bevált alvállalkozónk mellett.

Céljainkként tűztük ki ügyfeleink gyors és megbízható kiszolgálása mellett, a hatékony és professzionális munkavégzést; a ránk bízott rendszerek, informatikai eszközök folyamatos innovatív kezelését.

Üzletfeleink sorának folyamatos bővítésével és a ránk bízott munkákban rejlő szakmai kihívások megoldásával, az egyes projectekben rejlő lehetőségek professzionális kiaknázásával haladunk afelé, hogy a rendszergazda szolgáltatás területén még több és nagyobb elégedettséget érjünk el jelenlegi és jövőbeni partnereinknél, és széleskörű elismertséget teremtsünk a Babilon Informatika Rendszerház számára!

Cégadatok:
Adószám: 23164336-2-19
Cégjegyzékszám: 01-09-956002
Bankszámlaszám: CIB 10700079-66290865-51100005
TEÁOR: 6209