Informatika, rendszergazda szolgáltatás, tanácsadás, hardware, software, kereskedelem, webdesign, internet marketing, webhosting, support, hálózatépítés, internetes áruház - Babilon Informatika Rendszerház Kft.
főoldal internet megoldások rendszergazda megoldások cégünkről
 

Friss információkért keresse új weboldalunkat: babiloninformatika.hu

Pagerank ellenőrzés
websas.hu
websas.hu

ajánlatkérés >>>

Web-programozás – néhány olyan pofonegyszerű internetes megoldást mutatunk be, amit már több ízben kipróbáltunk, és ténylegesen növeli weboldalának hatékonyságát

A web-programozás területén méltán állíthatjuk magunkról, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkezünk, és ennek megfelelően számos referenciával is büszkélkedhetünk. Az elmúlt két év során számos valós, életszerű problémával találkozhattunk, melyekre konkrét, működő megoldást sikerült nyújtanunk.

Munkáinkat igyekszünk nagy pontossággal, dokumentáltan végezni. Programjainkat a modularizáltság elvének megfelelően készítjük, hogy az a későbbiekben is felhasználható, bárki számára átadható legyen. Eddigi tapasztalataink és munkásságunk alapján gyorsan és könnyen képesek vagyunk elkészíteni nagy rendszereket is. Igény szerint a kulcsrakész szoftver mellet átadjuk annak fejlesztői dokumentációját is.

Az alábbi megoldásokat kész modulokként ajánljuk, de lehetőség van ezek továbbfejlesztésére is:

Elektronikus áruház – egyszerű megoldás, hogy leegyszerűsíthesse a megrendelés folyamatát:
Ez egy komplett e-shop megoldást jelent, melyet jelenleg több mint 5 eltérő profilú partnerünk használ. Megkönnyíti a megrendelések lebonyolítását, árlisták frissítését, feltöltését, továbbá könnyedén használhatják elektronikus termékbemutató katalógusként is. Legfontosabb érdeme, az átlátható, és könnyen kezelhető ügyfélbarát felület.
Az általánosan megszokott funkciókon kívül lehetőség van benne vendégként történő nézelődésre, majd vásárlásra is.
Alapmodul ára: 300.000 Ft

Hírlevél küldő rendszer – hogy könnyebb legyen a kapcsolattartás ügyfeleivel, és új ügyfeleket szerezzen (ADML):
Automatizált direkt marketing levélküldő rendszer, mely különösen hatékonyan megkönnyíti a kapcsolattartást az ügyfelekkel. Alapja az Ön saját ügyféladatbázisa.
Folyamatosan tájékoztathatja ügyfeleit e-mailben legújabb akcióiról, vagy saját internetes újságot szerkeszthet. A rendszer képes külön kezelni több ügyfélcsoportot, névre szóló, vagy cégnévre szóló levet küldeni. Ügyféladatbázisát folyamatosan bővítheti, adminisztrátori, vagy saját on-line feliratkozó űrlapján keresztül.
Alapmodul ára: 150.000 Ft

Referenciák bemutatása
Egy vállalat életében a kellő számú referencia bemutatása elengedhetetlen. Ez a feladat a napi problémák miatt általában háttérbe szorul.
Megoldásunkkal lehetőség nyílik arra, hogy Ön folyamatosan könnyedén frissítse referenciáit, képes, szöveges bemutatással együtt.
Egy web alapú adminisztrációs felületen keresztül, szakértelem nélkül frissíthető a referenciák menü, képpel és rövid szöveges leírással együtt.
Alapmodul ára: 80.000 Ft

Hírek-események – hogy mindig naprakész információval szolgáljon
Minden cég életében történnek fontos események, amelyeket fontos, hogy megosszon partnereivel, ügyfeleivel.
A rendszer segítségével az adminisztrációval foglalkozó munkatárs a nap bármely szakában frissítheti a hírek-események menüpontot. A hírhez egy képet, címet, és egy rövid leírást is mellékelhet. A rendszer automatikusan dátum szerint rendezi sorba a híreket.
Alapmodul ára: 80.000 Ft

Munkatársak képes bemutatása – az emberibb kapcsolatfelvétel érdekében
Ma már nem ritka, hogy az első kapcsolatfelvétel interneten keresztül történik, vagy akár két cég között több éves üzleti kapcsolat után sem jut el oda két ember, hogy személyesen találkozzon. A munkatársak képes bemutatására alkalmas menüpont a cégben dolgozó embereket képpel, titulussal, elérhetőséggel be tudja mutatni. A kezelése adminisztrációs felületen történik, könnyedén, egyszerűen.
Alapmodul ára: 80.000 Ft

Ajánlatkérés, megrendelés
Számos vállalat rendelkezik szép, informatív weboldallal, mely felkelti az érdeklődést termékük, szolgáltatásaik iránt, de csak néhány olyan van ahol a látogató igényfelkeltésen kívül meg is kaphatja a számára kívánatos terméket vagy szolgáltatást.
Az ajánlatkérő vagy megrendelő űrlap segítségével ügyfele bármilyen időpontban ajánlatot kérhet Öntől. Az on-line űrlapot cégre szabottan készítjük el, így Ön az ajánlatkérés kapcsán minden olyan információt megkaphat leendő ügyfelétől, ami alapján komplett ajánlatot készíthet. Vannak olyan termékek vagy szolgáltatások is, melyeknél egyedi megbeszélést igényel az ajánlatkérés. Ebben az esetben javasoljuk, hogy csak az ügyfél elérhetőségét, illetve az ajánlatkérés tárgyát kérjük megadni.
Alapmodul ára: 80.000 Ft

Hibabejelentés interneten: tehermentesítse ügyfélszolgálatát, úgy hogy partnerei ne szenvedjenek hátrányt
Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy ha hibabejelentésről van szó, akkor az ügyfelek azonnali reakciót várnak, és megtalálják a módját, hogy akár munkaidőn túl is megtegyék azt.
Az on-line hibabejelentés bevezetésével az Ön által meghatározott formában, dokumentáltan fogadhatja ügyfelei hibabejelentését. Az ügyfél, válasz e-mailt kap, továbbá hibabejelentését letároljuk adatbázisban, annak érdekében, hogy az információ ne veszhessen el, továbbá akár webes felületen keresztül, irodájától távol is megkaphassa az üzenetet.
Alapmodul ára: 120.000 Ft

e-ügyfélszolgálat: hogy 0-24 órás ügyfélszolgálatot tudjon vállalni extra költségek nélkül
Vannak dolgok, amelyek nem tűrnek halasztást. Azonnal reagálni kell rájuk: Úgy gondolom ilyen, ha egy új ügyfél, vagy akár már meglévő partner ajánlatot kér, megrendeli egy termékemet, szolgáltatásomat, vagy hibabejelentést tesz. Ezekre rögtön reagálni kell, főleg egy kiélezett versenypiacon. Az e-ügyfélszolgálat segítségével Ön leegyszerűsítheti, dokumentálttá teheti munkafolyamatait, és növelheti nyereségét.
A csomag tartalmaz 6db testre szabott ajánlatkérő, hibabejelentő vagy megrendelő űrlapot.
Alapmodul ára: 250.000 Ft

Tippek:
Ajánlatkérés/megrendelés: Egy ilyen kiélezett versenypiacon ahol mi is dolgozunk, minden cég nap mint nap azon munkálkodik, hogy újabb és újabb cégeket szerezzen meg partneréül. Számtalan olyan weboldalt látok, amely szépen, részletesen, eladásra készen bemutatja termékeit, szolgáltatásait, - de csak néhány olyan van aki lehetőséget ad arra, hogy rögtön meg is vegyék azokat. A megfelelő igényfelkeltés után, mikor önnek le kell zárnia a kommunikációt: EL KELL ADNI:
FONTOS!!! Az eladás bizonyos termékek vagy szolgáltatások esetében jelenthet egy ajánlatkérést is, hiszen vannak olyan dolgok, amelyek egyedi ajánlatkérést, szerződéskötést igényelnek.

Kérjen ajánlatot >>>